NIEUW

CRYOSLIM Hybrid + shockwave | cryolipolyse + schokgolf pistool

Vorige Artikel 6 van 16 Volgende

CRYOSLIM HYBRID DE NIEUWE GENERATIE CRYOLIPOLYSE
CryoSlim Hybrid is een apparaat dat een nieuwe technologie gebruikt gebaseerd op een eeuwenoude natuurkundig principe dat vetweefsel cellen gevoeliger zijn voor een langdurige blootstelling aan kou dan andere cellen. CryoSlim vermindert plaatselijke vetophopingen door de vetcellen vernietigen.

De techniek combineert het vacuümzuigen van de huid door een specifieke handstuk, genaamd Cryode en het koelen van de vetplooi tot onder het vriespunt. Het resultaat is de kristallisatie van vet in de vetcellen. Eenmaal vernietigd vet komt niet meer terug en de behandeling geeft geen schade voor de omliggende cellen. De afname van het vet gaat na behandeling 4 weken door waardoor het huidoppervlak de tijd krijgt om zich aan te passen aan de afname van de vetomvang.

Behandelde gebieden
Deze behandeling is uitermate geschikt voor patiënten met plaatselijke gelokaliseerde vetophopingen die resistent zijn tegen dieten en/of sporten. Enkele van deze gebieden zijn de vetophopingen onder de bovenarmen, buiken, billen en dijen. De CryoSlim behandeling kan ook een goede aanvulling zijn op op liposuctie om het perfecte resultaat te behalen.

De kwaliteit van de verkregen resultaten bij de CryoSlim komt door de unieke gepatenteerde vorm van de Cryode. Door de ronde vorm van de cryode wordt de vetplooi gelijkmatig afgekoeld wat een homogeen afkoeling oplevert.

De is zeer nauwkeurig in te stellen (in stappen van 0,5 °C) om onderkoelen te voorkomen. Met dit apparaat kan ook de snelheid van het koelen worden geregeld en de onderdruk van het vacuum kan heel precies worden ingesteld.

De belangrijkste resultaten van klinisch onderzoek (Hospital Henri Mondor de Créteil) op een rij:
- 39% van de vetten worden geëlimineerd in de eerste sessie (Coolsculpting in vergelijking tussen 17% en 25%)
- 93% van de patiënten is tevreden (Coolsculpting: 73%)
- 90% van de patiënten komt terug voor een nieuwe sessie (dankzij de extreem goede resultaten en de afwezigheid van pijn)

Zonder enige verbruiksartikelen bereikt CryoSlim Hybrid een hoge winstgevendheid en door gebruik te maken van de volgende technologieën:

- USER ASSIST® Technologie: Artificial Intelligence dat automatisch de optimale behandeling voor elke patiënt instelt. Het beoordeelt de samenstelling van de huid door de weerstand, dichtheid en volume van het vetweefsel te meten in het behandelgebied.
- SHOCK WAVE® Technologie: een schokgolf pistool breekt de bindweefselvezels zodat de resultaten verbeterd worden. Het is een aanvulling op cryolipolyse om cellulitis te elimineren, de huidstructuur te egaliseren en glad te maken.
- Thermische shock: CryoSlim verwarmt de vetcellen en koelt ze vervolgens om de thermische amplitude te vergroten en de resultaten te verhogen.

Specificaties
Dimensies: L: 60cm, B: 35cm, H: 118cm
Gewicht: 24 kg
Geproduceerd in de EU
Vermogen: 600 W
Wordt geleverd met twee Cryodes
Extra: shockwave (schokgolf pistool)
Temperatuur van de huidplooi wordt gemeten
Behandelaar kan temperatuurprogramma instellen
Scherm TFT 800 x 480 WGA

Eigenschappen
Merk: AA Medical Systems France
CE-gecertificeerd
Fabrieksgarantie: 1 jaar + 2 jaar extra fabrieksgarantie tussen koper en AA Medical
Levertijd: na online bestelling tot 7 werkdagen
Financiering mogelijkheid - meer info

Cursus 

Bij de aanschaf van onze Cryoslim ontvang je de professionele cursus GRATIS.

© 2015 - 2020 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel