1. Scope
1.1.Deze procedure behandel de registratie en afhandeling van klachten

2. Definitie van een klacht
2.1. Indien een deelnemer aan een opleiding of training  of een ouder of (andere) wettelijk vertegenwoordiger van een minderjarige deelnemer een klacht heeft over de organisatie of inhoud van de opleiding of training bij of de wijze waarop (in een voorkomend geval) deze wordt gegeven, kan men zich wenden tot de directie van het opleidingsinstituut.

3. Indienen van een klacht
3.1. De klacht dient schriftelijk, gemotiveerd en ondertekend te worden ingediend bij de directie.

4. Behandeling van de klacht
4.1. De directie bevestigt de ontvangst van de klacht aan de klager binnen 14 werkdagen.
4.2. De directie verstrekt aan de klager alle relevante informatie met betrekking tot de klacht waarover de directie beschikt.
4.3. Binnen ten hoogste zes weken na ontvangst van de klacht stelt de directie de klager in de gelegenheid om zijn klacht toe te lichten. Van deze toelichting wordt een verslag opgesteld en aan klager gezonden.

5. Uitspraak
5.1. Binnen zes weken na het horen neemt de directie een beslissing naar aanleiding van de klacht. De beslissing wordt schriftelijk aan de klager meegedeeld en omvat tenminste de bevindingen, conclusies, reacties en afhandeling van de klacht.

6. Beroepsmogelijkheid
6.1. Indien de klager niet akkoord gaat met het besluit van de directie kan er contact opgenomen worden met de onafhankelijke deskundige. De onafhankelijke deskundige zal de standaard procedure nogmaals doornemen.
6.2 Binnen 14 dagen na ontvangst, neemt de onafhankelijke deskundige contact op over het definitieve besluit.  De uitspraak van de deskundig is bindend en hier wordt niet van afgeweken. 
Deskundige: His & Hers Consultants (t.a.v. Mevr. Voetman) E-mail hishersconsultants@gmail.com

© 2015 - 2021 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel