Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus bij onze opleidingen

Al weken volgen we de ontwikkeling van het coronavirus op de voet en staan we in nauw contact met
uiteenlopende instanties. Gezien deze recente gebeurtenissen, de onzekere ontwikkelingen en mogelijke verdere
beperkingen. Sedert enkele weken in België en Nederland aanwezig en neemt het aantal infecties dagelijks toe. Onze organisatie volgt de situatie nauwgezet op. Wij hebben ook heel voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico voor onze studenten tot het absolute minimum te beperken.


1/ Alle studenten zijn verplicht om bij binnenkomst zich haar of zijn lichaamsthempratuur te laten scannen.


2/ De studenten zal bij aankomst gevraagd worden of ze (minimale) ziektesymtomen hebben (hoest, verkoudheid, koorts). Zo ja, dienen ze meteen terug naar huis te gaan.

3/ Alle leslokalen worden nu extra grondig schoongemaakt. Ook is er extra aandacht voor ontsmetting van bepaalde oppervlaktes, klinken en handvaten. Er is ook extra handzeep en papierenhanddoekjes voorhande.

4/ Alle studenten zijn verplicht hun handen grondig te wassen bij aankomst (incl. nagels, polsen en tussen de vingers). Vanzelfsprekend ook na elk toiletbezoek.

5/ De studenten zal bij aankomst gevraagd worden of ze (minimale) ziektesymtomen hebben (hoest, verkoudheid, koorts). Zo ja, dienen ze meteen terug naar huis te gaan.

6/ Studenten mogen geen handcontact maken met de ogen, neus of mond voor, tijdens of na het uitvoeren van een lichaamsbehandeling, zonder voorafgaand de handen te wassen.

7/ Onderling een hand of kus geven bij begroeting is niet toegestaan voor studenten en docenten.

 

Momenteel worden er een lessen geannuleerd. Mocht dit in de toekomst wel nodig zijn, dan brengen wij de studenten meteen op de hoogte en zorgen wij uiteraard voor een gepaste oplossing.

© 2015 - 2020 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel