SELENIA ITALIA - TECHNOLOGIEËN EN PROFESSIONELE COSMETICA
Al 30 jaar in de professionele esthetiek

SELENIA ITALIA is een Italiaans schoonheidsbedrijf dat al 30 jaar succesvol actief is in de professionele schoonheidssector. Opgericht door Edi en Andrea Posarelli in 1991, is het tegenwoordig een van de meest representatieve bedrijven in de sector en breidt het voortdurend uit. Het produceert geavanceerde technologieën en functionele cosmetica en biedt oplossingen die de gezondheid, huid en lichaamsvormen verbeteren. Op deze manier verhoogt het de waarde van professionals in de schoonheidssector en garandeert het geweldige esthetische resultaten voor alle klanten.

Innovatie, effectiviteit, betrouwbaarheid en design onderscheiden de gehele productie en zijn het constante doel van het bedrijf, dat zich altijd heeft ingezet voor het continue streven naar uitmuntendheid.

TECHNIEK, METHODE EN MARKETING SPECIFIEK VOOR DE WERELD VAN SCHOONHEID
Professionele opleiding is een fundamenteel element voor de groei van de schoonheidsspecialiste en haar personeel, het stelt u in staat voortdurend te worden bijgewerkt, in lijn met de innovatieve oplossingen en de beste technieken te kennen om het beste gebruik te maken van producten en technologieën.

Selenia Italia promoot een professionele bedrijfscultuur, kwalitatief gericht op de groei van mensen met werkmethoden die een superieure medisch-wetenschappelijke benadering heeft met moderne esthetische technieken die het verschil maken. Beroepsopleidingen zijn het fundamenteel element voor de groei van de schoonheidsspecialiste en het schoonheidsinstituut. Daarom organiseert Lanette Medical trainings-, opfris- en verbeteringscursussen in het SELANIA Experience Center te Tilburg.

RESELLER
Bent u als ambitieus ondernemer in uw schoonheidssalon op zoek naar een belevingslijn met maximale huidverbetering? Stap binnen in de wereld van Selenia Italia en laat u verrassen door ons unieke totaalconcept van huidverbetering, lichaamsverbetering en beleving. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan om uw klant kennis te laten maken met de innovatieve en luxe Selenia Italia producten. Wilt u zich graag onderscheiden ten opzichte van andere salons? Neem dan contact met ons op en neem een kijkje in de wereld van Selenia Italia. Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen.

Werk jij nog niet met Selenia Italia maar wil je wel graag kennismaken met ons prachtige merk?

Tijdens deze ochtend heten we je heel graag welkom in ons pand aan Sint Pieterspark 69 te Tilburg. We nemen je graag mee in onze reis naar een Beautiful Skin for Life. Je wordt deze dag ontvangen door 2 van onze trainsters die jou alle ins and outs van ons mooie merk zal laten zien. Tevens kun je op deze dag al onze producten zien en voelen. Heb je vragen over onze producten, behandelingen, werkwijzen van Selenia Italia dan is dit het moment.


OVERIGE INFORMATIE
Tijdsduur: ca. 1,5 tot 2 uur.

Aantal personen per salon: maximaal 2 personen

DATUM

Zaterdag 2 oktober en Zaterdag 20 november

TIJD

10:00 tot 11:30/12:00 (graag aanwezig om 9:50)

Onze "Meet SELENIA Day " dagen zijn gratis toegankelijk.
Reserveer direct een stoel, SCHRIJF JE NU IN   (klik op link)Ingeschreven maar onverwacht verhinderd ?
Geeft dit tot minimaal 48 uur van te voren door per emailbericht, wij kunnen dan iemand van de wachtlijst plaatsen voor deze "Meet SELENIA Day". Deelname door een plaatsvervanger is altijd toegestaan. (te laat afmelden (dus binnen 48 uur) of no show, dan zijn we genoodzaakt een no show fee van € 40,00 p.p. te hanteren om de gemaakte kosten te compenseren.

© 2015 - 2021 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel