Tattoeage verwijderen

Uit een onderzoek van 2012 bleek dat 1 op de 7 (14%) van de 21% van de Amerikaanse volwassenen die een tatoeage heeft spijt krijgt. De meest voorkomende redenen waren "te jong toen ik de tatoeage kreeg" (20%), "het is permanent" en "ik" ben gemarkeerd voor het leven "(19%), en" ik vind het gewoon niet leuk "(18%). Uit een eerdere poll bleek dat 19% van de Britten met tatoeages spijt krijgt, evenals 11% van de Italianen met tatoeages. Reden voor de spijt zijn een nieuwe baan, problemen met kleding en een belangrijk verandering in het leven werden ook vaak aangeduid als motivaties om de tattoo te laten verwijderen.

Er zijn geen perfecte oplossingen voor het verwijderen van tatoeages. Het is moeilijk om inkt uit de huid te krijgen. Verbeterde tattoo-technieken, en de grote verscheidenheid aan gebruikte kleuren, maken het verwijderen van tatoeages steeds moeilijker. Chirurgische verwijdering is duur en laat een litteken achter. Lasers zijn duur, pijnlijk en geven inkt vrij in het immuunsysteem. En ze kunnen ook een litteken achterlaten.

TEPR, is het nieuwe type tatoeage verwijderen. Het is minder duur, werkt voor alle inktkleuren en de inkt wordt uitgestoten van de huid.

Systemen voor verwijderen tattoeage

  • MAGIC PEN | tattoo verwijderen
    MAGIC PEN | tattoo verwijderen

    NIEUWE REVOLUTIE IN HET VERWIJDEREN VAN TATTOOS
    Magic Pen is de nieuwe revolutie voor het verwijderen van tattoos. Deze unieke pen biedt u de mogelijkheid om in slechts enkele keren tattoos volledig te verwijderen.
    - Zonder laser,…

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel