VOORWAARDEN AANMAKEN KLANTEN ACCOUNT

Leveringen geschieden uitsluitend aan de branche schoonheidsverzorging (afgestudeerd of in opleiding) en de vakhandel. Producten, opleidingen en apparatuur via LANETTE MEDICAL zijn bedoeld voor professioneel gebruik en hiervoor gediplomeerde personen of studerende personen in de branche schoonheidsverzorging. Cliënten van LANETTE MEDICAL zijn geregistreerde ‘Professionals ’ uit de schoonheid tot medische sector o.a. schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch specialisten, medisch specialisten, cosmetisch artsen, scalp specialisten, kappers en overige schoonheidsverzorging. Wij leveren onze diensten uitsluitend aan salons, instituten en klinieken.

Artikel 1 - KLANT ACCOUNT
1.1 Klant account aanvraag is mogelijk via de website en/of via mailbericht.
1.2 Klant account aanvraag is alleen mogelijk B2B voor kappers branche, beauty branche en medische sector. Klant account is mogelijk met geldig kvk nummer (Nederland) en geldig btw nummer (overige landen).
1.3 Klant account is mogelijk als student voor kappers branche, beauty branche en medische sector. Klant account dan mogelijk met melding van studentnummer en schoolnaam. 
1.4 Inschrijving Kvk moet ook volgens artikel 1.2 zijn geregistreerd. Heeft u bij uw kvk inschrijven met een andere registratie of andere branche dan de schoonheidssector, dan is inschrijving als klant niet mogelijk.
1.5 Klant account is alleen mogelijk als zelfstandige zaak, dat wil zeggen alleen met eigen kvk registratie en btw nummer (uitsluitend op uw eigen naam of uw eigen zaaknaam)
1.6 Klant account aanvraag is alleen mogelijk door de professional zelf, aanvraag door derde is niet mogelijk, wij controleren of mailadres daadwerkelijk van de professional zelf is. Ook leveringen bij niet geregistreerde huiselijke of zakelijke adressen is niet mogelijk. Het e-mail adres en afleveradres moeten dus gekoppeld zijn aan de professional zelf, alleen de professional zelf is bevoegd om bestellingen te plaatsen in onze webshop.
1.7 Klant account is NIET mogelijk op kvk nummer en/of btw nummer van hun eega, zaakwaarnemer of derden. Staat u bijgeschreven staat op het btw nummer van uw eega, dan bij aanmelding gelijk kopie meesturen met uw bedrijfsmelding van de inschrijving op bedrijf van uw eega.
1.8 Klant account niet mogelijk voor groothandels, ook niet zijnde groothandel in schoonheidssector. Klant account is ook niet mogelijk als zijnde salon met groothandel of groothandel met salonbehandelingen.
1.9 Klant account is niet mogelijk voor opleidingscentrums, ook niet voor zijnde opleidingscentrums cq academies in de beautybranche en/of schoonheidssector. Klant account is ook niet mogelijk als een salon die opleidingen combineert met salonbehandelingen.
1.10 Klant account is niet mogelijk voor detailhandel, zowel niet voor winkelverkoop, postorderverkoop of internetverkoop. Ook niet als u een nevendienst levert als behandel salon en dit niet beschreven staat op uw kvk register.
1.11 Klant account is alleen mogelijk bij rechtstreekse diensten voor salons, instituten of klinieken.
1.12 Gegevens zoals naam, adres, telefoon, e-mail en bestelhistorie zullen vertrouwelijk worden behandeld.
1.13 Bij het aanlaten maken van een klanten account geeft u te kennen dat u akkoord gaat met al onze "voorwaarden".
1.14
 Heeft u een klanten / partner account bij LANETTE MEDICAL dan mogen wij u informeren via whatapp of per mail of nieuwsbrieven of telefonisch van onze nieuwtje, acties, kortingen en uitnodigingen. U kunt ons niet aanspreken betreft privacywet. Bij aanvraag van een klanten / partner account geeft u ons automatisch akkoord tot informatie toezending. 

Artikel 2 - BEWAARTERMIJN KLANT/PARTNER GEGEVENS
2.1 Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken. Wij zullen u gegevens bewaren tot het moment dat u dit niet meer wenst. Dan dienen wij per mail een inschrijvingsverzoek te ontvangen het e-mailadres lanettemedical@kpnmail.nl . Uw gegevens en inlogaccount en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven zullen pas verwijderd worden wanneer u een bevestigingsmail van LANETTE MEDICAL heeft ontvangen.
2.2 Uitschrijving van nieuwsbrief terwijl er nog geen orderplaatsing of heel weinig orderplaatsingen heeft plaatsgevonden is voor ons hetzelfde als een uitschrijving van uw klant account. Wij nemen aan dat u dan geen interesse in ons heeft. Uw ontvangt van ons uitschrijving verzoek. uw gegevens en inlogaccount en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven zullen pas verwijderd worden wanneer u een bevestigingsmail van
LANETTE MEDICAL heeft ontvangen. Wij verwijzen u dan ook naar artikel 1.14.
2.3 Na uitschrijving klant account is nieuwe aanmaak niet meer mogelijk. Wenst u nog bestellingen te plaatsen, laat u dan niet uitschrijven.


Artikel 3 - PARTNER ACCOUNT
3.1 Heeft u een klant account en u besteld met regelmaat tot veel van onze producten dan wordt u wordt uw klant account opgewaardeerd naar partner account. Voor u zijn dan onze speciale informatiedagen en speciale trainingen gratis.
3.2 Als partner ontvangt u meer begeleiding en coaching.
3.3 Als partner wordt u gespecialiseerd in onze product gebruik, zodat u een specialist wordt in bepaalde behandelingen.
3.4 Als partner ontvangt u onze aanbiedingen, cosmetica monsters of try-outs bij uw bestelling.
3.5 Als partner wordt uw bedrijf benoemd op onze website en zal uw specialisatie benoemd worden die u bij ons afneemt.
3.6 Heeft u een klant account maar besteld u niets, soms tot weinig, dan zijn onze events zoals informatie, producten of speciale trainingen niet voor u bedoeld. U als niet gebruiker van onze producten heeft geen bevoegdheid om gratis deel te nemen aan onze informatie/trainingsdagen.

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel