Producten, opleidingen en apparatuur via LANETTE Medical zijn bedoeld voor professioneel gebruik en hiervoor opgeleide personen of studerende schoonheidsspecialisten. Cliënten van LANETTE Medical zijn geregistreerde ‘Professionals ’ uit de schoonheid tot medische sector o.a. schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, medisch specialisten, cosmetisch artsen, hoofdhuid specialiste, kappers en overige beauty branches. 

Artikel 20 - KLANT ACCOUNT
20.1 Klant account aanvraag is mogelijk via de website en/of via mailbericht.
20.2 Klant account aanvraag is alleen mogelijk B2B voor kappers branche, beauty branche en schoonheid tot medische sector. 
Klant account is alleen mogelijk met geldig kvk nummer (Nederland) en geldig b.t.w. nummer (overige landen).
20.3 Inschrijving kvk moet ook volgens artikel 20.2 zijn geregistreed. Heeft u bij uw kvk inschrijven met een andere registratie of andere branche dan de beautybranche, dan is inschrijving als klant niet mogelijk. 
20.4 Klant account is alleen mogelijk als zelfstandige zaak, dat wil zeggen alleen met eigen kvk registratie en btw nummer (uitsluitend op uw eigen naam of uw eigen zaaknaam)
20.5 Klant account is NIET mogelijk op kvk nummer en/of btw nummer van hun eega, zaakwaarnemer of derden. Staat u bijgeschreven staat op het btw nummer van uw eega dan bij aanmelding gelijk kopie meesturen met uw bedrijfsmelding van inschrijving op bedrijf van uw eega. (België) 
20.6 Klant account NIET mogelijk voor groothandels, ook niet zijnde groothandel in schoonheidssector. Klant account is ook NIET mogelijk als zijnde salon met groothandel of groothandel met salonbehandelingen.
20.7 Klant account is NIET mogelijk voor opleidingscentrums, ook NIET voor zijnde opleidingscentrums cq academies in de beautybranche en/of schoonheidssector. Klant account is ook NIET mogelijk als zijnde salon die opleidingen combineert met salonbehandelingen.


Artikel 21 - BEWAARTERMIJN KLANT/PARTNER GEGEVENS
21.1 Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken. Wij zullen u gegevens bewaren tot het moment dat u dit niet meer wenst. Dan dienen wij per mail een uitschrijvingverzoek te ontvangen het emailadres lanettemedical@kpnmail.nl . Uw gegevens en inlogaccount en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven zullen pas verwijderd worden wanneer u een bevestigingsmail van Lanette Medical heeft ontvangen.

21.2 Uitschrijving van nieuwsbrief terwijl er nog geen orderplaatsing heeft plaatsgevonden is voor ons het zelfde als een uitschrijving van uw klant account. Wij nemen aan dat u dan geen interesse in ons heeft. Uw ontvangt van ons uitschrijving verzoek. uw gegevens en inlogaccount en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven zullen pas verwijderd worden wanneer u een bevestigingsmail van Lanette Medical heeft ontvangen.
21.3 Na uitschrijving klantaccount is nieuwe aanmaak niet meer mogelijk. Wenst u nog bestellingen te plaatsen, laat u dan niet uitschrijven.

© 2015 - 2022 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel