Leveringen geschieden uitsluitend aan de branche schoonheidsverzorging (afgestudeerd of in opleiding) en de vakhandel. Producten, opleidingen en apparatuur via LANETTE Medical Beauty zijn bedoeld voor professioneel gebruik en hiervoor gediplomeerde personen of studerende personen in de branche schoonheidsverzorging. Cliënten van LANETTE Medical Beauty zijn geregistreerde ‘Professionals ’ uit de schoonheid tot medische sector o.a. schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, cosmetisch specialisten, medisch specialisten, cosmetisch artsen, scalp specialisten, kappers en overige schoonheidsverzorging. Wij leveren onze diensten uitsluitend aan salons, instituten en klinieken.

Artikel 20 - KLANT ACCOUNT
20.1 Klant account aanvraag is mogelijk via de website en/of via mailbericht.
20.2 Klant account aanvraag is alleen mogelijk B2B voor kappers branche, beauty branche en schoonheid tot medische sector. 
Klant account is alleen mogelijk met geldig kvk nummer (Nederland) en geldig b.t.w. nummer (overige landen).
20.3 Inschrijving kvk moet ook volgens artikel 20.2 zijn geregistreerd. Heeft u bij uw kvk inschrijven met een andere registratie of andere branche dan de schoonheidsetcor, dan is inschrijving als klant niet mogelijk. 
20.4 Klant account is alleen mogelijk als zelfstandige zaak, dat wil zeggen alleen met eigen kvk registratie en btw nummer (uitsluitend op uw eigen naam of uw eigen zaaknaam)

20.5 Klant account aanvraag is alleen mogelijk door de professional zelf, aanvraag door derde is niet mogelijk, wij controleren of mailadres daadwerkelijk van de professional zelf is. Ook leveringen bij niet geregistreerde huis of zaakadressen is niet mogelijk. Mailadres en afleveradres moeten dus gekoppeld zijn aan de professional zelf, alleen de professional zelf is bevoegd om bestellingen te plaatsen in onze webshop.
20.6 Klant account is NIET mogelijk op kvk nummer en/of btw nummer van hun eega, zaakwaarnemer of derden. Staat u bijgeschreven staat op het btw nummer van uw eega dan bij aanmelding gelijk kopie meesturen met uw bedrijfsmelding van inschrijving op bedrijf van uw eega. (België) 
20.7 Klant account NIET mogelijk voor groothandels, ook niet zijnde groothandel in schoonheidssector. Klant account is ook NIET mogelijk als zijnde salon met groothandel of groothandel met salonbehandelingen.
20.8 Klant account is NIET mogelijk voor opleidingscentrums, ook NIET voor zijnde opleidingscentrums cq academies in de beautybranche en/of schoonheidssector. Klant account is ook NIET mogelijk als zijnde salon die opleidingen combineert met salonbehandelingen.

20.9 Klant account is NIET mogelijk voor detailhandel, zowel niet voor winkelverkoop, postorder verkoop of internet verkoop. Ook niet als u een nevendienst levert als behandel salon en dit niet beschreven staat uw kvk register.
20.10 Klant account is alleen mogelijk bij rechtstreekse diensten voor salons, instituten of klinieken.


Artikel 21 - BEWAARTERMIJN KLANT/PARTNER GEGEVENS
21.1 Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken. Wij zullen u gegevens bewaren tot het moment dat u dit niet meer wenst. Dan dienen wij per mail een uitschrijvingverzoek te ontvangen het emailadres lanettemedical@kpnmail.nl . Uw gegevens en inlogaccount en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven zullen pas verwijderd worden wanneer u een bevestigingsmail van Lanette Medical Beauty heeft ontvangen.

21.2 Uitschrijving van nieuwsbrief terwijl er nog geen orderplaatsing of heel weinig orderplaatsingen heeft plaatsgevonden is voor ons het zelfde als een uitschrijving van uw klant account. Wij nemen aan dat u dan geen interesse in ons heeft. Uw ontvangt van ons uitschrijving verzoek. uw gegevens en inlogaccount en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven zullen pas verwijderd worden wanneer u een bevestigingsmail van Lanette Medical Beauty heeft ontvangen.
21.3 Na uitschrijving klantaccount is nieuwe aanmaak niet meer mogelijk. Wenst u nog bestellingen te plaatsen, laat u dan niet uitschrijven.
21.4 Na aanvraag een klantaccount ontvangt u van ons een proef account. Nadat u een order plaatst wordt u proef account omgezet naar klant account. Plaatst u geen order binnen 12 maanden dan nemen wij aan dat u geen interesse heeft in onze diensten en producten, uw proef account zal dan door ons worden verwijderd.


Artikel 22 - PARTNER ACCOUNT
22.1 Heeft u een klant account en u besteld met regelmaat tot veel van onze producten dan wordt u wordt uw klant account op gewaardeerd naar partner account. Voor u zijn dan onze speciale informatie dagen en speciale trainingen gratis.
22.2 Als partner ontvangt u meer begeleiding en coaching.
22.3 Als partner wordt u gespecialiseerd in onze product gebruik, zodat u een specialist wordt in bepaalde behandelingen.
22.4 Als partner ontvang onze aanbiedingen, cosmetica 
monsters of try-outs bij uw bestelling.
22.5 Als partner wordt uw bedrijf benoemd op onze website en zal uw specialisatie benoemd worden die u bij ons afneemt.
22.6 Heeft u een klant account maar besteld u niets, soms tot weinig, dan zijn onze events zoals informatie producten of speciale trainingen niet voor u bedoeld. U als niet gebruiker van onze producten heeft geen bevoegdheid om gratis deel te nemen aan onze informatie/training dagen.

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel