Cosmetische chirurgie zit in de lift en in het kielzog daarvan ook de technische, non-invasieve behandeling die de schoonheidsspecialist uitvoert. De investeringen in apparatuur zijn echter vaak best hoog, dus is het belangrijk dat je a) de juiste apparaten kiest en b) dat je er klanten voor over de vloer krijgt. Lanette Medical wil in beide gevallen de persoonlijke begeleider zijn van de specialist, vertelt directeur Lanette Netty Dekkers.


” HOE  WE  JOUW KUNNEN HELPEN OM DE APPARATUUR RENDABEL IN TE ZETTEN? “
Wij snappen dat aanschap van apparatuur een hele investering is. Aan die investering zit dan ook een intensieve training gekoppeld zodat je meteen succesvol aan de slag kunt. Verder maken we duidelijk wat het businessmodel is achter het apparaat, dus: wat is het break-even point bij hoeveel behandelingen. En waarom krijg je bij een bepaalde behandeling meer klanten binnen. Klanten kunnen het apparaat ook leasen of in delen betalen. Verder kunnen ze gebruikmaken van een halfjaar gratis coaching waarbij we ze volledig ondersteunen bij het implementeren in hun business.

 

"LANETTE MEDICAL helpt de klant om nieuwe technieken te leren maar ook de business te verbeteren"

 

” WAT MAAKT LANETTE MEDICAL UNIEK? “
Beauty kan heel marketing-gedreven zijn. Wat we met Lanette Medical liever doen, is de wetenschappelijke basis belichten van de technieken. We bieden alleen technieken aan die daadwerkelijk werken en waarvoor wetenschappelijk bewijs is. Verder zijn we dankzij onze aanpak en ondersteuning echt de persoonlijke begeleider, van visie tot uitvoering. Ons team bestaat uit verschillende cosmetisch en esthetische expertises. Daardoor zitten er niet alleen huidspecialisten maar ook huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastische chirurgen in ons klantenbestand. Het mooie aan zo’n breed werkveld is dat we een cross-over krijgen van ervaringen. Door de ervaringen met elkaar te delen, komen we tot het beste behandelprotocol.”

Belangrijk is ook om te weten dat we jaarlijks aanwezig zijn op de belangrijkste beautybeurzen. Hieronder een fotoimpressie van de verschillende beurzen tijdens afgelopen jaren.
 

 

LANETTE LOYALTY PLAN
Al onze klanten nemen deel aan het Loyalty Plan, Jouw deelname betekent extra service, extra voordeel, extra marketing- en salesondersteuning én, afhankelijk van het partnership, een mooie jaarbonus die kan oplopen tot 10% van het totale bestelde bedrag. Het Lanette Loyalty Plan is speciaal ontwikkeld om jou te helpen groeien middels een aanvullend ondersteuningsaanbod waar jij van kunt profiteren. Of je nu al jaren samenwerkt met Lanette Medical, of je bent net de samenwerking aangegaan; het Lanette Loyalty Plan is toegankelijk voor al onze salonpartners.

Download Loyality Lanette Plan

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel