Ben je op zoek naar een nieuw merk in je schoonheidssalon of huidinstituut? Vanaf februari 2021 verruimen we onze diensten in een sfeervolle Showroom en Experience Center, waar jij al onze Selenia Italia producten kunt ervaren. Met al onze techniek en productkennis wordt de schoonheidsspecialist begeleid in haar verdere ontwikkeling, kennis en ervaring. Wordt nu een SELENIA SPACE instituut.

Elk schoonheidscentrum van SELENIA SPACE profiteert van de sterke esthetisch-wetenschappelijke knowhow die Selenia Italia heeft opgedaan in meer dan 25 jaar activiteit en van de geavanceerde werkprotocollen die door het technische team zijn ontwikkeld, specifiek voor de beste professionele schoonheidscentra.

Altijd al een combinatie willen maken tussen effectieve huidverbetering en gezonde behandelmethodes?
Zet vandaag nog de eerste stap naar een mooie, gezonde huid voor je klanten. Wanneer je voor Selenia Italia kiest, mag je het beste van ons verwachten. Klik op deze Selenia - Hou me op de hoogte link en vul het formulier in, wij houden je op de hoogte van al onze vorderingen en openingsdag van de Showroom en Experience Center. We kijken ernaar uit om kennis te maken.

Wordt 'n Selenia Italia depositaire en geniet onze extra service.

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel