Institute BCN is gespecialiseerd in mesotherapie

Dit Spaanse laboratorium levert wereldwijd al jarenlang pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten voor alle vormen van mesotherapie. Een hoogstaand merk dat thuishoort in de salon van de professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialist die zich richt op resultaat.

Institute BCN heeft een breed assortiment van mesotherapie ampullen en behandelingen ontwikkeld, waarmee je problemen als verslapping, pigmentatie, acne, couperose, littekens, striae en zelfs haarverlies letterlijk bij de kern aanpakt. Door de ampullen onderling te combineren kun je bovendien zeer gepersonaliseerde behandelingen samenstellen, rekening houdend met de specifieke conditie en behoeften van de huid per cliënt.

Uitgangspunt bij alle productformules van Institute BCN zijn de effectiviteit, de juiste moleculaire grootte en zuiverheid van de werkstoffen, de wetenschappelijke onderbouwing en de veiligheid. Daarnaast is alles steriel verpakt, zonder conserveringsmiddelen, parfums of andere additieven wat garant staat voor optimale tolerantie en minimale irritatie. Met insluizen ga je immers diep de huid in.

Profiteer van onze exclusieve distributeur bonuskorting betreft INTSTITUTE BCN:
5% korting bij Institute BCN aankopen vanaf € 350,-
7% korting bij Institute BCN aankopen boven de € 1000,-
10% korting bij Institute BCN aankopen boven de € 2500,-
De bonuskorting wordt achteraf aan u gecrediteerd via terugstorting.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel