SYNAPSI 2.0 | anti-aging laser met rf

Vorige Artikel 22 van 25 Volgende

SINAPSI 2.0 – HET BEAUTY FENOMEEN VAN 2023


Het SINAPSI-apparaat, gebaseerd op de gepatenteerde N-FI-technologie, brengt pijnloos, niet-invasief en onmiddellijk het medische preparaat Fillerjalux in de dermis. Dit preparaat, dankzij de unieke samenstelling van actieve ingrediënten die bestaan  uit nanodeeltjesmoleculen, vult zichtbaar het behandelde gebied vanaf de eerste minuut van aanbrengen. SINAPSI 2.0 is een medisch hulpmiddel met nummer CE0051.


Het Sinapsi-apparaat wordt beschreven als 's werelds eerste laserinjector. Het wordt zo genoemd omdat de werking bestaat uit het niet-invasief (geen naald) inbrengen van werkzame stoffen in de dermis.

De injectie van deze stoffen is mogelijk dankzij de combinatie van twee technologieën in het Sinapsi-apparaat - een energiezuinige laser met drie golflengten: 450 nm, 650 nm, 1064 nm en gepulste RF. De toegediende werkzame stof is het medische preparaat Fillerjalux. Dit preparaat heeft de status van een medicijn en het unieke ervan ligt in de combinatie van hyaluronzuur, vitamine E en gehydroliseerde collageen.


Het unieke synergieconcept van het SINAPSI-apparaat en het Fillarjalux-preparaat is een ideaal alternatief voor degenen die bang zijn voor injectiebehandelingen. Dit is een geheel nieuwe kijk op esthetische geneeskundebehandelingen! Al na 15 minuten behandeling zijn de effecten van gezichtsvolumetrie, rimpels met 76% verminderd en is de huid dikker en steviger zichtbaar! Pijnloze behandelingen, het hele jaar door en zonder herstelperiode!


Fillers zonder naald met de N-FI methode
Het Sinapsi apparaat is gebaseerd op de N-FI methode. Het bestaat uit de transdermale toediening van werkzame stoffen en moleculen met behulp van verschillende technologieën. Deze procedure wordt ook wel het naaldloos inbrengen van een filler genoemd.

In het geval van het Sinapsi-apparaat is de technologie die wordt gebruikt om de filler te introduceren, elektrotransfer. Het is een elektrokinetisch fenomeen, bestaande uit de beweging van deeltjes van de gedispergeerde fase in de stationaire dispergerende fase - onder invloed van een elektrische stroom. Elektrotransfer wordt al jaren gebruikt in de geneeskunde, maar ook in de biologie, scheikunde en genetica. In 2021 werd door Winform Medical elektrotransfertechnologie in de cosmetologie geïntroduceerd. 

Hoe werkt het?
Door gelijkstroom worden op natuurlijke wijze de zogenaamde hydrofiele kanalen gevormd in de epidermis - dat wil zeggen een "snelweg" / doorgangsportaal voor de werkzame stoffen die zitten in Filler Jalux. De combinatie van factoren zoals lage ionensnelheid, elektrotransfervermogen van 260mW en een strikt gedefinieerde behandeltijd (tijdstip van toediening van het preparaat) hebben invloed op het uiteindelijke effect, namelijk de plaatsing van het preparaat/medicijn/filler in de opperhuid. De concentratie varieert van 5 tot 30% van het gehele geneesmiddel/vulmiddel dat bij de behandeling wordt gebruikt (dit hangt voornamelijk af van de oorspronkelijke toestand van de huid, daarom zijn er ongeveer 3 behandelingen nodig).
 


Fillerjalux Gel
Medisch, gepatenteerd product Fillerjalux Gel is een technologie waarmee u rimpels kunt opvullen zonder het gebruik van naalden, terwijl het biologische anti-verouderingsproces wordt geactiveerd. Breng het preparaat ongeveer 1 minuut aan op de gewenste gebieden. Dankzij de innovatieve formule worden de resultaten verkregen
na slechts 3-4 toepassingen na 1 of 2 weken.
 


Resultaat behandelingen 

Bij aanschaf van een SYNAPSI 2.0 zit altijd een intensieve training inbegrepen zodat je altijd gegarandeerde resultaten kunt behalen. 

SINAPSI is een medisch hulpmiddel met nummer CE0051.

Wil je kennis maken met SINAPSI bezoek dan onze experience  center en kijk wat deze vooruitstrevende techniek voor jouw praktijk kan betekenen!

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel