NIEUW

X-PRESS

Vorige Artikel 5 van 25 Volgende

X-PRESS

PROFESSIONELE PRESSOTHERAPIE

X-Press is pressotherapie met een 8-kanaals output. De behandeling is ideaal om het vasthouden van water en cellulitis tegen te gaan. Het is geïndiceerd voor drainagebehandelingen, reactivering van de microcirculatie en anti-cellulitis- en remodelleringsbehandelingen. Het reproduceert de effecten van een effectieve handmatige drainerende massage zonder de constante aanwezigheid van de operator en maakt het mogelijk om professionele schoonheidsbehandelingen uit te voeren, op een praktische en snelle manier: een groot voordeel voor alle schoonheidsspecialisten!

 

 

DE MASSAGE MET 4 DRAINAGETECHNIEKEN

X-PRESS maakt het mogelijk om 4 soorten sequentiële massages en verschillende  behandelingen uit te voeren, gecombineerd in 12 specifieke programma's voor het lichaam en 4 programma's voor de bovenste ledematen (optioneel). Elk werkprogramma is ontworpen om de manuele massage te reproduceren die het beste past bij de behoeften van de te behandelen persoon. De 4 technieken voor drukdrainage maken het mogelijk om op een gediversifieerde en effectieve manier op lichaamsdelen in te werken.


INDUSTRIE 4.0

Onze apparatuur beschikt over tal van kenmerken van technologische innovatie die de schoonheidsspecialisten rechtstreeks ten goede komen:

1. INTERNETVERBINDING
die periodieke updates van de protocollen en hulp op afstand mogelijk maakt

2. UITERST INTUÏTIEVE INTERFACE
waarmee de schoonheidsspecialiste behandelingen kan aanpassen op basis van de esthetische behoeften van de klant

3. GEÏNTEGREERD ZELFDIAGNOSESYSTEEM
waarmee de efficiëntie van het apparaat en de handstukken in realtime kan worden gecontroleerd

 


 

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel