SALE | ARTEGO EASY CARE T CLARITY SHAMPOO 250 ml

Artikelnummer: 70003
Artikel 13 van 40

Anti Roos Shampoo
Effectieve, zachte anti-roos shampoo. Meest effectieve en zachte werking tegen roos vorming. Easy Care T Clarity Shampoo heeft een zachte manier om roos te bestrijden, ook werkt het verfrissend en regelt Clarity Shampoo het natuurlijke proces van de hoofdhuid. Deze shampoo is het meest effectieve middel voor het reinigen en verwijderen van roos en het herstellen van de hoofdhuid. De actieve ingrediënten waaronder het wetenschappelijk onderzochte hexamidine disethionate, heeft bewezen het meest effectieve ingrediënt tegen roos te zijn, waardoor Easy Care T Clarity Shampoo al vanaf de 1e behandeling tastbare resultaten laat zien. Daarnaast geeft Clarity Shampoo, door de aroma therapeutische werking een fijn wellnessgevoel bij het reinigen en bestrijden van roos met deze shampoo.

Natuurlijke ingrediënten
Clarity Shampoo bevat het natuurlijke ingrediënt Hexamidine disethionate. Dit is het meest effectieve ingrediënt tegen roos. Dit ingrediënt helpt met het reinigen van de hoofdhuid en remt de groei van micro-organismen af. Naast dit ingrediënt bevat  Easy Care T Clarity Shampoo Tea Tree olie, dit ingrediënt heeft een schimmelwerende werking, is bacteriedodend, werkzaam tegen virussen en antiseptisch. De Witte Tijm in de shampoo heeft een ontsmettende werking en bevat anti-oxidant. Ook heeft deze shampoo een aroma therapeutische werking. De geur van Sandelhout brengt rust en sereniteit en bevordert de creativiteit en intuïtie. De geur van Tabak in Easy Care T Clarity Shampoo straalt warmte en comfort uit.

Inhoud
250ml

Hoe te gebruiken

Was je haar tweemaal met Clarity Shampoo. Met het wassen masseer je het 3 minuten in op de hoofdhuid, spoel de shampoo daarna grondig uit.

Om de gehele Clarity behandeling te uit te voeren, dient Clarity Fluid éérst te worden gebruikt. Breng deze aan op de hoofdhuid, voordat het haar gewassen wordt. De fluid zacht inmasseren op de hoofdhuid, zodat de roos gemakkelijker te verwijderen is. Laat het een paar minuten inwerken, was het niet uit. Voeg een kleine hoeveelheid water toe, was het vervolgens met Clarity Shampoo zoals beschreven.

Voor een nog sterker resultaat en het vervolg van de Clarity behandeling dient Clarity Masker gebruikt te worden. Breng dit aan op handdoekdroog haar, op de hoofdhuid en contourlijn. Inmasseren totdat het product volledig is opgenomen in de hoofdhuid. 2 tot 5 minuten laten inwerken. Spoel het haar uit met lauwwarm water.

Voor optimaal resultaat is het advies om het haar binnen 48 uur na toepassing van de behandeling niet te wassen met shampoo en/of conditioner.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel