SALE | ARTEGO EASY CARE T CLARITY FLUID 100ml

Artikelnummer: 70011
Artikel 15 van 40

Anti Roos peeling. Easy Care T Clarity Fluid is een peelingbehandeling voor de hoofdhuid. Clarity Fluid is een voorbehandeling voor een balans op de hoofdhuid. Het product herstelt het evenwicht van de hoofdhuid en helpt bij het losmaken van roos van de hoofdhuid. Daarnaast zorgt Clarity Fluid voor ontspanning en heeft Clarity Fluid een kalmerende werking bij irritatie. Clarity Fluid geeft een fris gevoel op de hoofdhuid na gebruik. Clarity Fluid geeft een gevoel van welzijn bij het behandelen van roos met tastbare resultaten vanaf de 1e behandeling.

Natuurlijke ingrediënten
Clarity Fluid bevat het natuurlijke ingrediënt Hexamidine disethionate. Dit is het meest effectieve ingrediënt tegen roos. Dit ingrediënt helpt met het reinigen van de hoofdhuid en remt de groei van micro-organismen af. Naast dit ingrediënt bevat Easy Care T Clarity Fluid Tea Tree olie, dit ingrediënt heeft een schimmelwerende werking, is bacteriedodend, werkzaam tegen virussen en antiseptisch. De Witte Tijm in de anti-roos Fluid heeft een ontsmettende werking en bevat anti-oxidant. Ook heeft deze Fluid een aroma therapeutische werking, de geur van Sandelhout brengt rust en sereniteit en bevordert de creativiteit en intuïtie. De geur van Tabak in Easy Care T Clarity Fluid straalt warmte en comfort uit.

GEBRUIK
Breng Clarity Fluid aan op de hoofdhuid, voordat het haar gewassen wordt. De fluid zacht inmasseren op de hoofdhuid, zodat de roos gemakkelijker te verwijderen is. Laat het een paar minuten inwerken, was het niet uit. Voeg een kleine hoeveelheid water toe.

Om de Clarity behandeling verder uit te voeren dient Clarity Shampoo te worden gebruikt, spoel eerst Clarity Fluid goed uit. Herhaal het wassen met Clarity Shampoo en masseer het 3 minuten in op de hoofdhuid. Spoel het daarna grondig uit.

Om de Clarity behandeling te versterken dient het Clarity Masker te worden gebruikt. Gebruik het masker op handdoekdroog haar. Breng het masker aan op de hoofdhuid en contourlijn. Zorg met het inmasseren ervoor dat je dit doet totdat het product volledig is opgenomen in de hoofdhuid. Clarity masker 2 tot 5 minuten laten inwerken. Spoel het haar uit met lauwwarm water.

Voor optimaal resultaat is het advies om het haar binnen 48 uur na toepassing van de behandeling niet te wassen met shampoo en/of conditioner.

INHOUD 
100ml

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel