HairInfuse No.3 Hair Grow

Artikel 1 van 3 Volgende

Infusievloeistof tegen haarverlies te gebruiken bij de Oxygen Hair Jet

Alopecia behandeling bij alle soorten haarverlies.

Het geeft een boost aan de haarfollikels boost in de hoofdhuid en zorgt zo voor het stoppen van haarverlies. De HairInfuse No.3 is een synergetische cocktail van voedende en innovatieve ingrediënten, geselecteerd vanwege hun geavanceerde hoofdhuid- en haarverjongingseffect. In combinatie met het Oxygen Jet stimuleert het de haargroei.

Wat zit er in HairInfuse No.3 Hair Grow?

Biomimetische peptiden en een mix van antioxidantrijke vitamine B-derivaten, geselecteerd vanwege hun verkwikkende en voedende effecten op de hoofdhuid. Samen met het gebruik van de Oxygen Jet Peel heeft het een stimulerende werking op de haargroei.

Belangrijkste werkzame ingredienten

- Biomimetiscge peptiden Biomimetische Peptiden hebben de eigenschap dat ze direct kunnen ingrijpen op het haargroei proces. Hierdoor zullen haren van de telogene fase naar de anagene fase gaan...dit is de groeifase. Verder is het clinisch bewezen dat HairInfuse No.3 zorgt voor dikker, voller en gezonder haar.

- Vitamin B Derivativen HairInfuse No.3 is verder verstrerkt met een mengels van antioxiderende Vitamine B derivaten, inclusief niacinamide (Vitamin B3), panthenol (Pro Vitamin B5) and biotin (Vitamin B7), speciaal geselecteerd voor het voedend effect voor de haarfollikel.

Inhoud: 250ml

© 2015 - 2023 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel