HAIRDOCTORS | No.7 HAIRINFUSE VITAMIN BOOST

Artikel 3 van 5

Infusievloeistof met vitame voor hoofdhuid en haar te gebruiken bij de Oxygen Hair Jet

De vitamines in HairInfuse No.5 Vitamin Boost zorgt ervoor dat de haargroei wordt gestimuleerd en versterkt. Verdunt en verzwakt haar wordt verbeterd. De hairinfuse bevat een uitgekiende combinatie aan werkzame stoffen die een cruciale rol spelen in de haargroei cyclus en de verbetering van de hoofdhuid. De stoffen zorgen voor celregeneratie en helpen de hormonale disbalans te herstellen die bij zowel bij vrouwen als mannen kan leiden tot haaruitval. Bovendien worden de bloedvaten verwijd, voor maximale opname van de actieve werkstoffen in de haarfollikels. De hoge dosis vitaminen uit de B-groep garandeert een optimale celstofwisseling in de haarzakjes.

Belangrijkste werkzame stoffen

- Panthenol wordt veelvuldig ingezet bij de aanpak van haarverlies, omdat het de cellulaire activiteit van de haarfollikels verbetert. Dit versnelt de celreparatie, herstel van beschadigd haar en bevordert de ontwikkeling van sterk, gezond haar.

- Vitamine B6  Het remt de talgproductie op de hoofdhuid (vet haar), pakt roos en seborroïsch eczeem aan, vermindert jeuk en ontstekingsreacties (atopisch eczeem). Daarnaast synthetiseert het keratine dat de aanvoer van voedingsstoffen naar de haarfollikel bevordert.

- Vitamine B1 is een antioxidant die de doorbloeding in de hoofdhuid stimuleert. Dit zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen en zuurstof in de haarfollikels. Dit helpt haarverlies voorkomen, het stimuleert de groei van nieuw haar en resulteert bovendien in gezonder, sterker haar.

- Biotine (vitamine H of vitamine B8) is de ‘sleutelvitamine’ voor een gezonde haardos. Het wordt veelvuldig en met succes ingezet bij (vroegtijdige) haaruitval en haargroeiproblemen. Het helpt de haren gezond en sterk te houden door een aanzienlijke verbetering van de activiteit in de haarfollikel, wat leidt tot steviger haar en een vollere haardos. Het heeft daarnaast een gunstig effect op een droge, schilferige hoofdhuid, wat ook weer helpt om haaruitval als gevolg daarvan te voorkomen.

- IJzer is een fundamenteel component van vele proteïnen en enzymen en heeft zo een direct effect op het haar. Bepaalde vormen van alopecia worden dan ook meestal aangepakt door het ijzergehalte te verhogen. Daarnaast is ijzer nodig voor de vorming van keratine, het belangrijkste eiwit component van het haar. Zo speelt het een essentiële rol bij het verkrijgen van gezond, sterk haar.

Ingredienten
Aqua, Panthenol, Pyridoxine HCL, Thiamine HCL, Sodium Hydroxide, Biotin, Disodium Edta, Ferrous Gluconate

Inhoud: 250ml

Dit product kan alleen worden aangekocht door onze HairDoctor partners van Oxygen Hair Jet.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel