HAIRINFUSE | No.8 PEELING LIQUID

Artikel 4 van 5

Infusie Peeling Liquid te gebruiken bij de Oxygen Hair Jet

Peeling Liquid exfoliatie voor roos en psoriasis

Na de lymfatische massage is exfoliatie de tweede stap in het behandelingsregime. Door te exfoliëren wordt de huid ontdaan van vuil en wordt deze voorbereid op de volgende stap van een voedende infusie. De natuurlijke pH-waarde van de huid is 4,7 en speelt een cruciale rol bij het beschermen van het huidoppervlak en het veerkrachtig houden van de huid bij schadelijke milieueffecten. De huid heeft een ingebouwde beschermende film die bekend staat als de zuurmantel. Het op het juiste niveau houden van de zure pH-waarde van de huid is essentieel voor het behoud van het evenwicht van het delicate microbioom van de huid, waardoor omstandigheden worden gecreëerd die de groei van schadelijke bacteriën ontmoedigen en goede bacteriën helpen bloeien. Het is bekend dat de meest effectieve exfoliërende producten een pH tussen 3,2 en 3,9 hebben.

De pH van de HairInfuse Peeling Liquid is aangepast op een pH van 3 waardoor deze in het ideale bereik ligt voor zeer effectieve exfoliatie zonder brandende of schadelijke effecten te veroorzaken. Deze peeling vloeistof is ideaal voor clienten met teveel roos of psoriasis.

Belangrijkste werkzame stoffen

- Glycolzuur is een AHA, een exfoliant die dode huidlagen helpt verwijderen en het huidoppervlak verfijnt. Dit kan tot gevolg hebben dat fijne lijntjes worden gladgestreken voor een jeugdiger indruk, of bij gebruik op de hoofdhuid schilders en psoriasis kan worden verwijderd.

- Melkzuur speelt een rol bij het verwijderen van dode huidcellen aan het buitenste oppervlak door de bindingen af te breken die de dode huidcellen bij elkaar houden. Dit leidt tot het loslaten van deze cellen, waardoor frisse, nieuwe huidcellen zichtbaar worden. Na verloop van tijd kan regelmatig scrubben met melkzuur zorgen voor een gladdere teint en een verbeterde huidtextuur.

- Biologische Aloë Vera Dit duurzame extract, bekend om zijn kalmerende werking, is een belangrijk ingrediënt in de Renewal Care Glycolic Acid-serie. Het is bewezen dat Aloë Vera een antioxidant-verzachtend middel is dat de huid onmiddellijk verzacht en kalmeert en antimicrobiële voordelen biedt.

Ingrediënten
Aqua, melkzuur, glycolzuur, biologische Aloe Vera, disodium Edta

Inhoud: 250 ml

Dit product kan alleen worden aangekocht door onze HairDoctor partners van Oxygen Hair Jet.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel