MEDIXA | HYAMINO HAIR PLUS 5 x 5 ml vail

Artikel 10 van 25

Hyamino Hair Plus is een aanvulling op het Hyamino Hair product.

Iedereen die werkt met alopecia clienten heeft zijn weg gevonden naar Hyamino Hair van Medixa. Het product kenmerkt zich door een hoge concentratie vitamines, mineralen (waaronder ijzer) en hyaluronzuur. Hyamino Hair gaat verder dan de standaard haargroei middelen omdat het ook de hoofdhuid verbeterd. Een beter gehydrateerde hoofdhuid geeft namelijke een betere 'voedingsbodem' voor het haarfollikel. Dit is wat Hyamino Hair zo uniek maakt.

Nu is de formulering verbeterd door de toevoeging van biomimetische peptiden. De peptiden zijn groeifactoren die het haarfollikel direct aanzetten tot de verbetering en start van de anagene fase van het haar.

Indicaties
Hyamino Hair Plus voedt en stimuleert de haarzakjes voor een gezonde haargroei, aanbevolen bij androgene alopecia, androgene areata en telogen effluvium.

Deze steriele oplossing heeft een ontstekingsremmend effect, verbetert de microcirculatie, geeft zuurstof en voedt de haarzakjes dankzij de combinatie van voedingsstoffen.

Behandelingsgebied: Gebruik Hyamino Hair op een gedesinfecteerde, gezonde en ontstekingsvrije hoofdhuid.

Aanbevolen protocol
Om de behandeling uit te voeren, gebruik 2,5-5 ml per sessie.

Frequentie
1 sessie elke 7 tot 10 dagen, minimaal 4 sessies.

Inhoud
5 x 5 ml

Samenstelling
Aqua, Natriumhyaluronaat 1.3, Biotine, Thiamine, Leucine, Arginine, Lysine, Tryptofaan, Fenylalanine, Alfa-tocoferol, Panthenol, Octapeptide-2, Oligopeptide-54, Oligopeptide-71.

 

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel