CRYOSLIM HYBRID | cryolipolyse

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

CRYOSLIM HYBRID DE NIEUWE GENERATIE CRYOLIPOLYSE


CryoSlim Hybrid is een apparaat dat een nieuwe technologie gebruikt gebaseerd op een eeuwenoude natuurkundig principe dat vetweefsel cellen gevoeliger zijn voor een langdurige blootstelling aan kou dan andere cellen. CryoSlim Hybrid vermindert plaatselijke vetophopingen door de vetcellen vernietigen.

De techniek combineert het vacuümzuigen van de huid door een specifieke handstuk, genaamd Cryode en het koelen van de vetplooi tot onder het vriespunt. Het resultaat is de kristallisatie van vet in de vetcellen. Eenmaal vernietigd vet komt niet meer terug en de behandeling geeft geen schade voor de omliggende cellen. De afname van het vet gaat na behandeling vier weken door waardoor het huidoppervlak de tijd krijgt om zich aan te passen aan de afname van de vet omvang.

CryoSlim Coolsculpting

 

Behandelde gebieden
Deze behandeling is uitermate geschikt voor patiënten met plaatselijke gelokaliseerde vetophopingen die resistent zijn tegen diëten en/of sporten. Enkele van deze gebieden zijn de vetophopingen onder de bovenarmen, buiken, billen en dijen. De CryoSlim behandeling kan ook een goede aanvulling zijn op op liposuctie om het perfecte resultaat te behalen.

De kwaliteit van de verkregen resultaten bij de CryoSlim Hybrid komt door de unieke gepatenteerde vorm van de Cryode. Door de ronde vorm van de cryode wordt de vetplooi gelijkmatig afgekoeld wat een homogeen afkoeling oplevert.

De temperatuur is zeer nauwkeurig in te stellen (in stappen van 0,5 °C) om onderkoelen te voorkomen. Met dit apparaat kan ook de snelheid van het koelen worden geregeld en de onderdruk van het vacuüm kan heel precies worden ingesteld.

De belangrijkste resultaten van klinisch onderzoek (Hospital Henri Mondor de Créteil in Frankrijk) op een rij:
39% van de vetten worden geëlimineerd in de eerste sessie (Coolsculpting in vergelijking tussen 17% en 25%)
93% van de patiënten is tevreden (Coolsculpting: 73%)
90% van de patiënten komt terug voor een nieuwe sessie (dankzij de extreem goede resultaten en de afwezigheid van pijn)

Zonder enige verbruiksartikelen bereikt CryoSlim Hybrid een hoge winstgevendheid en door gebruik te maken van de volgende technologieën:

User Assist® Technologie
Usser Assist is Artificial Intelligence dat automatisch de optimale behandeling voor elke patiënt instelt. Het beoordeelt de samenstelling van de huid door de weerstand, dichtheid en volume van het vetweefsel te meten in het behandelgebied.

Usser Assist Cryoslim

Shock Wave® Technologie
Een schokgolf pistool breekt de bindweefselvezels zodat de resultaten verbeterd worden. Het is een behandeling voorafgaand op de cryolipolyse om het resultaat te optimaliseren. Doordat de vetcellen mechanisch behandeld worden zijn ze gevoeliger voor kou.

Thermische shock
CryoSlim verwarmt de vetcellen en koelt ze vervolgens om de thermische amplitude te vergroten en de resultaten te verhogen.

Shokwave cryoslim

Shock Wave Gun

Voordelen
- Na 1 behandeling 100% garantie dat het vet afgenomen is dit in tegenstelling tot veel namaak apparaten die niet echt werkt.
- De intelligentie software User Assist meet hoeveel van de vetlob naar binnen is gezogen en kan zo de effectiviteit van de
  behandeling bepalen. Gegarandeerde afname vethoeveelheid bij een User Assist score van 90 - 100%.
- Cryode is volledig van metaal dus vetlob wordt volledig gekoeld hierdoor ontstaat er een veel beter resultaat.
- Voor 1 cryoslim behandeling heb je 10 behandelingen nodig met een namaak apparaat.


Specificaties
Dimensies: L: 60cm, B: 35cm, H: 118cm
Gewicht: 24 kg
Geproduceerd in de EU
Vermogen: 600 W
Wordt geleverd met twee Cryodes
Extra: Shock wave Pistool
Temperatuur van de huidplooi wordt gemeten
Behandelaar kan temperatuurprogramma instellen
Scherm TFT 800 x 480 WGA


Eigenschappen
Merk: AAMS France
CE-gecertificeerd


Informatie
Wenst u een brochure, heeft u een vraag, wenst u een proefbehandeling of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek. Vul dan het contactformulier in of stuur ons een mail bericht.

Leasen i.p.v. kopen?
Vraag nu geheel vrijblijvend en op een hele eenvoudige wijze de leaseprijs per maand op basis van de aan te schaffen apparatuur. Eventueel met een aanbetaling. U ontvangt direct een mail-bevestiging. Financiering mogelijkheid - meer info.