SELENIA ITALIA - TECHNOLOGIEËN EN PROFESSIONELE COSMETICA
Al 30 jaar in de professionele esthetiek


SELENIA SKIN EXPERT
Professionele opleiding is een fundamenteel element voor de groei van de schoonheidsspecialiste en haar personeel, het stelt u in staat voortdurend te worden bijgewerkt, in lijn met de innovatieve oplossingen en de beste technieken te kennen om het beste gebruik te maken van producten en technologieën.

Selenia Italia promoot een professionele bedrijfscultuur, kwalitatief gericht op de groei van mensen met werkmethoden die een superieure medisch-wetenschappelijke benadering heeft met moderne esthetische technieken die het verschil maken. Beroepsopleidingen zijn het fundamenteel element voor de groei van de schoonheidsspecialiste en het schoonheidsinstituut. Daarom organiseert Lanette Medical trainings-, opfris- en verbeteringscursussen in het SELANIA Experience Center te Tilburg.

Bent u als ambitieus ondernemer in uw schoonheidssalon op zoek naar een belevingslijn met maximale huidverbetering? Stap binnen in de wereld van Selenia Italia en laat u verrassen door ons unieke totaalconcept van huidverbetering, lichaamsverbetering en beleving. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan om uw klant kennis te laten maken met de innovatieve en luxe Selenia Italia producten. Wilt u zich graag onderscheiden ten opzichte van andere salons? Neem dan contact met ons op en neem een kijkje in de wereld van Selenia Italia. Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen.

Selenia Skin Expert

Heb jij altijd al gedroomd om jou cliënten de beste huidverzorging aan te bieden. Maar wil je niet een 4 jarige opleiding volgen of wil je een omscholing of een speciale herintreding training volgen. En wil je niet telkens wachten op die stap budget plan (die telkens zo weg zijn) of te dure opleidingen, trainingen of workshops volgen.

Dan hebben wij voor jou een geweldig aanbod. Wil je meer weten kom dan bij ons langs bij de "beauty2buy" beurs op 24 t/m 26 september te Utrecht, wij staan op stand 3C071.


 
 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2022 LANETTE Medical Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel