SELENIA ITALIA - TECHNOLOGIEËN EN PROFESSIONELE COSMETICA
Al 30 jaar in de professionele esthetiek

SELENIA ITALIA is een Italiaans schoonheidsbedrijf dat al 30 jaar succesvol actief is in de professionele schoonheidssector. Opgericht door Edi en Andrea Posarelli in 1991, is het tegenwoordig een van de meest representatieve bedrijven in de sector en breidt het voortdurend uit. Het produceert geavanceerde technologieën en functionele cosmetica en biedt oplossingen die de gezondheid, huid en lichaamsvormen verbeteren. Op deze manier verhoogt het de waarde van professionals in de schoonheidssector en garandeert het geweldige esthetische resultaten voor alle klanten.

Innovatie, effectiviteit, betrouwbaarheid en design onderscheiden de gehele productie en zijn het constante doel van het bedrijf, dat zich altijd heeft ingezet voor het continue streven naar uitmuntendheid.

SELENIA SKIN EXPERTS
Professionele opleiding is een fundamenteel element voor de groei van de schoonheidsspecialiste en haar personeel, het stelt u in staat voortdurend te worden bijgewerkt, in lijn met de innovatieve oplossingen en de beste technieken te kennen om het beste gebruik te maken van producten en technologieën.

Selenia Italia promoot een professionele bedrijfscultuur, kwalitatief gericht op de groei van mensen met werkmethoden die een superieure medisch-wetenschappelijke benadering heeft met moderne esthetische technieken die het verschil maken. Beroepsopleidingen zijn het fundamenteel element voor de groei van de schoonheidsspecialiste en het schoonheidsinstituut. Daarom organiseert Lanette Medical trainings-, opfris- en verbeteringscursussen in het SELANIA Experience Center te Tilburg.

Bent u als ambitieus ondernemer in uw schoonheidssalon op zoek naar een belevingslijn met maximale huidverbetering? Stap binnen in de wereld van Selenia Italia en laat u verrassen door ons unieke totaalconcept van huidverbetering, lichaamsverbetering en beleving. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan om uw klant kennis te laten maken met de innovatieve en luxe Selenia Italia producten. Wilt u zich graag onderscheiden ten opzichte van andere salons? Neem dan contact met ons op en neem een kijkje in de wereld van Selenia Italia. Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen.

Selenia Expert
Werk jij nog niet met Selenia Italia maar wil je wel graag kennismaken met ons prachtige merk?
Boek dan een van onze losse modulles of kom bij een van onze introductie dagen.

Hoe kunt u een Selenia depositairs / verkooppunt worden ?

Boek dan een van onze losse modulles of kom bij een van onze introductie dagen.

INTRODUCTIE DAGEN
Tijdens deze introductie leggen wij meer uit over productlijnen en trainingen. Wij kunnen u adviseren over hoe u de producten van Selenia Italia kunt toepassen in uw salon, passend bij uw krantenkring en reeds bestaande behandelingen. 
 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2022 LANETTE Medical Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel