LANETTE MEDICAL importeur en distributeur van de hoogstaande kwaliteitsmerken en toonaangevende merken met bewezen resultaten voor de professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialist en huidtherapeut. We zijn bovendien graag je kennispartner; we denken met je mee, bieden support en geven je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te groeien met onze Lanette Academy.

Behandelingen op maat
De innovatieve merken die je als professional in staat stellen voor elke klant een behandeling op maat te maken. Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of een probleemhuid, alle drie de merken bieden een breed scala aan professionele behandelingen en resultaatgerichte producten voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

Huidverbeteringen voor korte en lange termijn
Onze merken werken uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitaminen omdat deze werkstoffen daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. Onze merken zijn daardoor beter in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering, op korte en lange termijn.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel