X-BODY ULTRA

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

X-BODY ULTRA

PURE REMODELING ENERGIE

X-BODY ULTRA is een innovatief apparaat uitgerust met 2 specifieke behandelingshandstukken met gecombineerde energieën voor een effectieve behandeling van onvolkomenheden van het lichaam. Het zorgt voor vetvermindering en versteviging, zichtbaar vanaf de eerste sessie.
 

Een unieke en complete technologie.


Het Onda Dinamica®-handstuk (patent van Selenia Italia) maakt het mogelijk om het weefsel te stimuleren op een gecombineerde manier. De specifieke stimulatie voert 4 acties tegelijkertijd uit: anti-cellulitis, drainage, vet verminderen en verstevigen.
 

Dermoporatie TM-handstuk. Een innovatieve huidstimulatie die actieve stoffen insluist, defibrotiseert het weefsel en stimuleert de regeneratie van de huid. De gelijktijdige combinatie van 4 energieën, elektroporatie microstromen, HF geluidsgolven, 880 nm infrarood fotostimulatie geeft een optimaal resultaat. De 540 nm groene fotostimulatie geeft een energetische micromassage die de penetratie van actieve cosmetische ingrediënten versterkt, stimuleert osmotische uitwisselingen, het verbeterd de zuurstofvoorziening, defibrotiseert en maakt de huid compact en strak.

Het apparaat is gecertificeerd voor medisch gebruik in overeenstemming met Richtlijn 93/42/EEG en is CE gekeurd met nummer CE1370.

Informatie
Wenst u een brochure, heeft u een vraag, wenst u een proefbehandeling of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek. Vul dan het contact formulier in of stuur ons een mail bericht.

Leasen i.p.v. kopen?
Vraag nu geheel vrijblijvend en op een hele eenvoudige wijze de leaseprijs per maand op basis van de aan te schaffen apparatuur. Eventueel met een aanbetaling. U ontvangt direct een mail-bevestiging. Financiering mogelijkheid - meer info

© 2015 - 2023 LANETTE Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel