SALE | ARTEGO EASY CARE T RESCUE SHAMPOO 250ml

Artikelnummer: 70001
Artikel 11 van 40

Anti haaruitval Shampoo
Easy Care T Rescue Shampoo heeft een stimulerende en zachte werking voor hoofdhuid en haar. Rescue Shampoo gaat haaruitval tegen en geeft een boost aan het haar. Rescue Shampoo versterkt het haar met behulp van innovatieve, actieve ingrediënten, en blaast hiermee nieuw leven in het haar. Niet alleen geeft Artègo Easy Care T Rescue Shampoo (250ml ) het haar een sensueel wellness gevoel, maar op hetzelfde moment versterkt deze shampoo het haar, met behulp van de innovatieve actieve ingrediëntenmix: “Vitaplex”. Easy Care T Rescue Shampoo zorgt voor cel vernieuwing en maakt het haar sterk en veerkrachtig. Daarnaast heeft Rescue Shampoo een aroma therapeutische werking voor een uniek wellnessgevoel.

Easy Care T Rescue Shampoo + Lotion behandeling zorgt voor vermindering van haaruitval. Met 1 behandeling per week vermindert haaruitval na 16 weken al tot 45%. Met 3 behandelingen per week, vermindert de haaruitval na 8 weken al tot 38%.

Natuurlijke ingrediënten
Rescue shampoo van Easy Care T bevat het natuurlijke organische complex Vitaplex. Dit bevat een extract van rode en bruine zeewier en zee glycogen. Dit is een ideale mix voor cel vernieuwing  om veerkracht te geven aan het haar. De Ginseng, Ginko en Gobo in Easy Care T Rescue Shampoo versterken de werkzame stoffen. Soja bevat eiwitten en enzymen om de haargroei te herstellen. De kaneel in Easy Care T Rescue Shampoo heeft een opmerkelijke eigenschap om bacteriedodend te werken, waardoor het haar de kans krijgt om gezond te groeien. Het product bevat ook een mix van algen, deze mineralen versterken de werkzame stoffen in de shampoo. De aroma therapeutische werking van Vetiver in Rescue shampoo zorgt voor het wellnessgevoel.

Inhoud
250 ml

Hoe te gebruiken
Maak je haar nat. Breng de juiste hoeveelheid Rescue shampoo aan op de hoofdhuid en masseer het met circulerende bewegingen in. Voer dit proces gedurende 3 minuten uit. Gebruik voldoende water bij het uitspoelen van de shampoo. Indien nodig de behandeling herhalen.

Om de Rescue behandeling te vervolgen dient Rescue Lotion te worden gebruikt. Breng Easy Care T Rescue Lotion direct aan op de hoofdhuid met de pipet (niet op het haar). Pas de hoeveelheid Rescue Lotion aan, aan de dikte van het haar. Masseer de lotion met zachte bewegingen in op de hoofdhuid, spoel de lotion niet uit.

Voor optimaal resultaat is het advies om het haar binnen 48 uur na toepassing van de behandeling niet te wassen met shampoo en/of conditioner.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel