SALE | ARTEGO EASY CARE T DREAM POST SHAMPOO 250ml

Artikelnummer: 70005
Artikel 17 van 40

Shampoo voor beschadigd haar
Easy Care T Dream Shampoo geeft glans, veerkracht en body aan gevoelig en beschadigd haar. Het is een milde verzorgende shampoo voor bescherming en houdbaarheid van het haar. Het product heeft een herstellende en verzorgende werking op het haar door de werking van keratine. Dream Shampoo staat beschadigd haar toe om meer dan ooit te stralen, dankzij de keratine en zijde proteïnen. Easy Care T Dream Shampoo kan gebruikt worden voor zowel normaal als gekleurd en gebleached haar. Naast de werking om beschadigd haar te herstellen, zorgt de shampoo er ook voor om de houdbaarheid van een kleuring te verlengen. Easy Care T Dream shampoo is geschikt voor  beschadigd haar en gaat beschadigd haar tegen. Dream Shampoo is een SLS-vrije shampoo.

Natuurlijke ingrediënten
De keratine in Dream Shampoo zorgt voor een herstellende, versterkende werking van het haar. De Jojoba Olie in Dream shampoo reinigt en beschermt de hoofdhuid en hydrateert en verzorgt het haar. De Avocado olie in Dream Shampoo heeft een kalmerende en voedende werking op de hoofdhuid en het haar. De Wasabi in de shampoo verzacht de hoofdhuid en vergroot de kleurbehoud in het haar. Sericine geeft het haar een soepel, zacht gevoel met een fluwelen glans. Deze Shampoo heeft ook een aroma therapeutische werking. De kaneel in Dream Shampoo werkt stimulerend en verkwikkend, geeft kracht en sterkte. Ylang- Ylang geeft zelfvertrouwen en versterkt het vrouwelijke gevoel, het gaat stress en slaapproblemen tegen. Het Vanille aroma in de shampoo geeft een rustgevende en een ontspannende werking, het harmoniseert lichaam en geest.

Inhoud
250ml

Hoe te gebruiken
Was het haar met de juiste hoeveelheid Dream Shampoo. Pas een zachte massage toe gedurende 2-3 minuten.
Dream Shampoo goed uitspoelen. Indien nodig herhalen.

Voor de gehele Dream behandeling en optimaal resultaat dient Dream Mask te worden gebruikt. Verdeel het masker gelijkmatig over de lengtes en de punten op handdoekdroog haar. Masseer het masker in, zodat de werking van de zijde sericine tot uiting komt. Verdeel het gelijkmatig over lengtes en punten, zodat het haar een versterkte beschermlaag krijgt. Laat het 5 tot 15 minuten inwerken. Spoel goed uit en style het haar zoals gewenst.

© 2015 - 2024 LANETTE MEDICAL AESTHETIC GROUP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel